Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

REKREAČNÁ CHATA V OBLASTI REMATA! SUPER CENA! az

Ulica: Remata
Obec: Ráztočno
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
Iné:
339 900 €

Popis nehnuteľnosti

PARTNERS SK s.r.o. ponúka NA PREDAJ dobre fungujúci penzión v krásnom horskom prostredí s množstvom príležitostí na trávenie voľného času a atrakcií v okolí. Jedná sa o rodinný penzión (chatu) s dvomi veľkými terasami, reštauráciou s priestorom na veľké rodinné oslavy aj svadby. Deti si okrem pobytu v prírode prídu na svoje na novo vybudovanom ihrisku, osviežiť sa v neďalekom bazéne, alebo si v zime zalyžovať. Poctivá drevenica s bohatou históriou, ktorých na Slovensku veľa nenájdete sa rozprestiera na pozemku 780m2, pričom samotný penzión má cca 300m2. Ubytovacia kapacita: 20 lôžok (dobudovaná aj nová rodinná izba na štýl Alpského apartmánu). Kapacita reštaurácie a kaviarne + terasy cca 50 ľudí. Dá sa pripraviť aj svadba s kapacitou do 100 ľudí. Kúrenie elektrické plus krb. Penzión bol postupne rekonštruovaný, niektoré veci boli vybudované na novo. Súčasťou penziónu je reštaurácia s každodennou prevádzkou a výbornou kuchyňou, ktorú vyhľadávajú turisti z okolia až 100 km. 

NÁŠ NÁZOR:

Výborná investícia, ktorá má potenciál s okamžitým generovaním zisku, alebo s menšími úpravami môže slúžiť ako víkendové, resp. dovolenkové sídlo, kľudne aj pre viacero generácií v nádhernej horskej lokalite.  Chata je v lone rozmanitej prírody. V pešej dostupnosti je niekoľko turistických aj cyklistických trás a náučných chodníkov. Je využiteľná celoročne. Mimoriadne sú obľúbené jazdy na koni a rybačky v okolí v blízkom krásnom rybníkovom areáli aj pre deti.  V lete môžete využiť kúpanie a v zime bežecké trasy. Mimoriadne obľúbené sú výlety vlakom do neďalekých miest, či výhliadkové jazdy. Súčasťou je aj obľúbená reštaurácia, kde výborne varia, a ktorú navštevujú aj zákazníci mimo ubytovacích hostí. 

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI
+ zabehnutá prevádzka
+ nízke náklady
+ atraktívna lokalita
+ penzión v zelených číslach 
+ celoročná prevádzka
+ výborná kuchyňa

OBJEKT
Plocha pozemku: približne 800 m2 
Parkovacie státie - 20-30 parkovacích miest

Kapacita reštaurácie a baru - 50 ľudí

Predná terasa a Zadná terasa cca 30 ľudí, plus ohnisko, detské preliezky/kútik, lúka

MOŽNOSTI VYUŽITIA: 
Penzión, Chata s reštauráciou na horský spôsob 
Ubytovacie jednotky s kapacitou 10 lôžok, organizácia svadieb, osláv, jubileí... 
Rekreačné stredisko, rodinná chalupa, dovolenkové sídlo.

OKOLIE: 
Lokalita má krásnu prírodu a ponúka nekonečné príležitosti na výlety a iné aktivity. Okrem turistiky si tu klienti radi zajazdia na koňoch, rybárčia, kúpu sa a v zime bežkujú. Mimoriadne obľúbené sú výlety vlakom cez tunely, mosty a viadukty. Skvelá poloha na výlet aj do okolitých slovenských miest s bohatou kultúrou ako Banský Štiavnica, Kremnice. Celodenný výlet na Bojnický zámok a Zoo alebo oddych v neďalekom kúpeľnom welness centre. O aktivity tu skutočne nie je núdza. 

CENA: 339 900 €
vrátane kompletného klientského servisu realitnej kancelárie Partnerspro s.r.o.

* zabezpečíme autorizovanú KZ a hradíme všetky poplatky na katastri
* poskytujeme autorizované kúpne zmluvy
* kompletný právny a advokátsky servis
* hypotekárne a stavebné financovanie
* katastrálne konanie a geodetické práce

KONTAKT

PARTNERS SK s.r.o.
Doležalova 15
821 04 Bratislava

Ak Vás ponuka zaujala, volajte na t.č.
0911 551 700
alebo píšte na email

zani@partnerspro.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
780 m2
Plocha pozemku:
780 m2

Pozrieť na mape

Maklér

JUDr. Alexandra ZÁNI

JUDr. Alexandra ZÁNI

maklér

  • Slovensky
  • English
  • lrm
  • rusr
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti