Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RAČIANSKE MÝTO, PRIESTRANNÝ 3 izb. BYT v tehlovom bytovom dome! zj

Ulica: Ukrajinská
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

PARTNERS SK s.r.o. Vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt - PARK RAČIANSKE MÝTO! 

Veľmi dobre dispozične riešený 3 izbový byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí z 5 poschodí v tehlovom bytovom dome v obľúbenej lokalite mestkej časti Nového Mesta v blízkosti Parku Račianskeho Mýta. Veľkorysá dispozícia bytu Vás milo prekvapí. Orientácia obývacej časti bytu je JV, izbová časť SZ s výhľadom do vnútorného parku plného zelene. Ako by ste neboli ani v meste :-). Vstup do parku možný aj cez zadné vchodové dvere. Ideálne na hranie pre deti a relax pri knižke či štrikovaní. 

Podlahová plocha bytu je 75,31 m2 a pozostáva z obývačky, samostatnej kuchyne, 2 x velkých izieb, kúpelne s vaňou, samostatnej toalety, komory a chodby. K bytu prislúcha samozrejme aj pivničná kopka. 

Byt prešiel pred niekoľkými rokmi čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná s vnútornými žalúziami, nová podlaha v kuchyni, chodbe, kúpelni a na toalete. Kúpelna aj toaleta taktiež boli vynovené. V izbách sa nachádzajú pôvodné nádherné a zachovalé drevenné listové parkety. Kuchynská linka je pôvodná no plne funkčná, pokiaľ si zadovážite novú podľa Vašich predstáv. 

Mesačné správcovské náklady: 110 Eur / 1 osoba

TOP LOKALITA:

Atraktívna lokalita Rajčianskeho Mýta ponúka komletnú občiansku vybavenosť: MHD, električky, školy, škôlky, potraviny, nákupné centrá, PARK Račianske Mýto, detské ihriská, veľa zelene, optimálna dostupnosť do mesta ako aj na obchvat. 

Cena bytu je 219 000 EUR. Byt je ihneď voľný, pripravený na bývanie. 

V cene je zahrnutý servis RK, kompletné sprostredkovateľské a poradenské služby, katastrálne poplatky, právny autorizovaný  servis.

Kôli obhliadkam alebo aj viac informáciam a detailov Vám rada poskytnem osobne, telefonicky, whats alebo emailom. Prosím neváhajte ma kontaktovať.

V prípade záujmu Vám pošlem aj VIDEOBLIADKU pre lepsšiu predstavu dispozičného riešenia bytu.

 

KONTAKT 

PARTNERS SK s.r.o.

Ing. Zuzana Jankulová

0911 776018 / aj WHATS

jankulova@partnerspro.sk

 

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
75 m2
Úžitková plocha:
75 m2
Počet izieb:
3
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Zuzana Jankulová

Ing. Zuzana Jankulová

Real estate consultant

  • Slovensky
  • Italiano
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti