Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

SKYPARK ! PRENÁJOM! 2i BYT s PARKINGOM! KOMPLET ZARIADENÝ!az

Ulica: Továrenská
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
900 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

PARTNERS SK s.r.o. ponúka NA PRENÁJOM unikátny 2-izbový byt na momentálne najvyhľadávanejšej adrese v hlavnom meste. Byt sa nachádza v SKYPARKU v 3.veži/C na 20. poschodí.

NÁŠ NÁZOR
Jedná sa o prémiové bývanie v úplnom centre mesta v tesnej blízkosti nákupného centra Nivy, Eurovea a nábrežia Dunaja. Vysoké poschodie zaručuje čarovný výhľad na Bratislavu a dostatočný pocit súkromia. Byt je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí chcú mať všetko na dosah, bývať na prestížnej adrese v nadčasovom komplexe priamo v centre Bratislavy, kde máte všetko čo potrebujete pár krokov od bytu.  Výborná poloha tejto nehnuteľnosti je jej veľkou dominantou. 

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI
+ kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti
+ top adresa
+ parkovacie státie v cene

BYT
BA, Skypark, Továrenská 14
20. poschodie
2 izbový
úžitková plocha: 55m2
Loggia 5m2

VYBAVENIE BYTU
Byt je komplet zariadený. Vybavený plávajúcou podlahou, dlažbou a obkladom v kúpeľni, interiérovými dverami, sanitou a bezpečnostnými 5 bodovými vstupnými dverami. V byte je kuchynská linka so všetkými spotrebičmi, svietidlá, šatník - vstavaná skriňa a ďalšia vstavaná skriňa v spálni. Výborná dispozícia zaručujúca absolútny komfort bývania, čo podčiarkuje aj vysoký štandard stavby: hliníkové okná s veľkoformátovými sklenenými tabuľami z tepelne izolačného trojsklo s akustickým útlmom, centrálne chladenie, medzi bytové priečky a podlahy so zvukovou izoláciou, klimatizácia, rekuperácia vzduchu. 
Samostatná toaleta s umývadlom sa nachádza vo vstupnej hale. Pri toalete práčka v extra priestore. Oproti toalete sa nachádza veľkorysý šatník so zrkadlom. Priestranná kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom a umývadlom poskytujúca maximálne súkromie sa nachádza priamo v spálni. Kuchyňa je spojená s obývacou izbou a zariadená krásnou bielou kuchyňou vo vysokom lesku vrátane všetkých spotrebičov. Z nej, rovnako ako zo spálne je východ na loggiu, na ktorej sa nachádza osvetlenie a elektrická zásuvka a neuveriteľný výhľad na staré mesto.
 

Veža má recepciu s 24 hodinovou bezpečnostnou službou. Prístup k strešnej vyhliadke na 30. poschodí k najkrajšiemu výhľadu v Bratislave.

OKOLIE
Byt sa nachádza v centre mesta pri OC Nivy a OC Eurovea. Pár metrov sa nachádza nábrežie Dunaja, Slovenské Národné divadlo, ako aj historické centrum mesta. Všetka občianska vybavenosť je v pešej dostupnosti. V okolí množstvo reštaurácií, kaviarní, školy, škôlky, detské ihriská, pošta, zdravotné strediská. 

Byt je k dispozícii od septembra 2023. 

CENA NÁJMU 900 EUR / mesiac + 240 EUR energie + parkovacie státie 150 EUR
+ depozit vo výške mesačného nájmu a provízia vo výške 1 mesačného nájmu PARTNERS SK s.r.o.

* poskytujeme kompletný právny servis
* hypotekárne a stavebné financovanie
* katastrálne konanie a geodetické práce
* cenovú analýzu Vašej nehnuteľnosti

KONTAKT

PARTNERS SK s.r.o.
Doležalova 15
821 04 Bratislava

Ak Vás ponuka zaujala, volajte na t.č.
0911 551 700
alebo píšte na email

zani@partnerspro.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
55 m2
Úžitková plocha:
55 m2
Zastavaná plocha:
55 m2
Loggia plocha:
5 m2
Loggia:
áno
Počet izieb:
2
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
áno
Garáž:
áno
Internet:
áno - wi-fi

Pozrieť na mape

Maklér

JUDr. Alexandra ZÁNI

JUDr. Alexandra ZÁNI

maklér

  • Slovensky
  • English
  • lrm
  • rusr
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti